مزایا و معایب مبلمان اداری چیست؟

در این مقاله میخواهیم برای شما از مزایا و معایب مبلمان اداری صحبت کنیم توصیه میکنم تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

مبلمان اداری مجموعه ای از میزها و صندلی هایی میباشد که در بخش های مختلف شرکت ها همانند اتاق کنفرانس،اتاق مدیریت،اتاق کارکنان،سالن انتظار و بفه قسمت های شرکت مورد استفاده قرار میگیرد

به طور خلاصه میتوان گفت مبلمان اداری  به گروهی از اثاث و لوازم نشستن گفته میشود که معمولا درمحیط های شرکتی مورد استفاده میشود.

مبلمان اداری میتواند به صورت انواع میز اداری ،میز کنفرانس پارتیشن،قفسه . انواع صندلی و مبلمان راحتی باشند که به محیط شرکت زیبایی میبخشد.

مبلمان اداری به علت استفاده های بسیاری که دارد در شکل ها و طرح های نختلف ساخته میشوند و هر کدام برای قسمت خاصی از محیط اداری مورد استفاده قرار میگیرد.

دریک جمله مبلمان اداری همه دکوراسیون و قطعات اداری که در فضاهای اداری مورد استفاده میشود و در انواع و طرح های مختلف در محیط اداری نورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مزایا و معایب مبلمان اداری چیست؟

تاریخچه مبلمان اداری

تاریخچه مبلمان اداری را میتوان در دفاتر اداری روم باستان به خوبی مشاهده کرد،یمی از شواهدی که نشان دهنده تاریخچه مبلمان اداری است ساختمانی میباشد که اداره مهاجرت نام داشت و اولیت ساختمان اداری در لندن بود.

بعد از ساخته شدن اولین ساختمان اداری در لندن در آمریکا هم ساخته شد و تاریخ شگل گیری ادارات و مبلمان اداری تاثیر متقابل روی یکدیگر گذاشته اند،

برای مثال با ظهور و روی کار آمدن طراحی دفاتر اداری باز و کنار گذاشتن طراحی کیبویکال و سلول های مکعبی توسط بلومبرگ،میزهای اداری از تک نفره به میزهای گروهی تغییر شکل یافت .

همچنین با ایجاد شدن و شگل گیری سبک های جدید در طراحی محصول،مبلمان اداری مثل سبک های دکوراسیون های اداری هم شکل جدیدی به خود گرفتند.بنابران مبلمان اداری و دکوراسیون اداری بریکدیگر تاثیر متقابل دارند و نمیتوان منکر این مورد شد.

تاریخچه مبلمان اداری

اهمیت مبلمان اداری

مبلمان‌های اداری فقط محدود به ساختمان‌ها و فضاهای اداری نمیباشند. با نگاهی به دور و بر خود می‌توانید .نمونه‌هایی از مبلمان اداری را در منزل پیدا کنید. میز تحریر، میز مطالعه، کتابخانه، برخی از انواع کمد و فایل، صندلی اپن، صندلی کامپیوتر، میز کامپیوتر و …از انواع خانگی و مرسوم مبلمان اداری میباشند.

برخلاف مبلمان خانگی مبلمان اداری باید ااستحکام بیشتری داشته باشند چرا که در طول روز افراد زیادی بر روی آن می‌نشینند و ممکن است در استفاده کردن از آن‌ها احتیاط نکنند.

برای اسکلت مبلمان اداری غالبا از فلز استفاده می‌شود. به یاد داشته باشد که اشتعال‌پذیر بودن روکش مبلمان اداری مسئله‌ایست که معمولا خریداران به آن توجه نخوهند کرد.

مبلمان اداری وسایل و آیتم‌هایی هستند که برای چیدمان یک اداره و یا دفتر کار مورد استفاده قرار میگیرد. این مبلمان شامل میزهای اداری، صندلی‌ها، قفسه‌ها، پارتیشن‌های مختلف و سیستم فایلینگ میباشند که به منظور دادن نظم و هماهنگی به محیط مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اگر برای مبلمان اداری چیدمان استانداردی در نظر گرفته شود و آیتم‌ها مهندسی شده در کنار هم قرار بگیرند، نتیجه دفتر کار و یا فضای اداری دلچسبی خواهد بود که پرسنل در آن آسایش و آرامش دارند و گذر زمان را احساس نمی‌کنند و از آن فضا لذت خواهند برد.

طراحی صحیح هر نوع از میز یا مبلمان اداری می تواند نقش مهمی در خستگی زودرس افرادی که از آن استفاده می کنند داشته باشد.

به عنوان مثال وقتی  که در دانشگاه در حال آموزش میباشید ممکن است بر روی صندلی ای بنشینید که بعد از چند دقیقه زود احساس خستگی کنید و از درس چیزی متوجه نشوید پس همین مسئله ناشی از طراحی نادرست صندلی اداری است که باید مورد توجه  طراحان قرار گیرد.

مزایا و معایب استفاده از مبلمان اداری

مزایا و معایب استفاده از مبلمان اداری

اینک میخواهیم درباره مبلمان اداری و مزایا و معایب آن صحبت کنیم:مبلمان اداری در افزایش کارایی پرسنل نقش مستقیم دارد. می‌تواند دفتر کار را هم برای ارباب رجوع و هم برای پرسنل جذاب‌تر و زیباتر کند.

مبلمان اداری عاملی برای تعیین پرستیژ شرکت می‌باشد، به کاهش خستگی کمک می‌کند و و عاملی مهم برای بایگانی فایل‌های کاغذی و زیبا سازی محیط اداری میباشد.

با تمام مزایاییمه استفاده از مبلمان اداری دارد این مبلمان میتوانند دارای معایبی و نکان منفی برای دفتر کار و محیط های اداری هم داشته باشند.

البته میتوان معایب مبلمان اداری را با رعایت اصول و قواعد و رعایت استاندارد هایی که وجود دارد معایب این مبلمان را به حداقل رساند. درادامه به برخی از این معایب اشاره خواهیم کرد

یکی از معایب میبلمان اداری این است فضای زیادی از محیط کار را اشغال میکند.در اولین نگاه این ایراد خیلی بزرگ به نظر شاید برسد.

اما در واقع این طور نمیباشد این مبلمان با بهینه سازی محیط و ایجاد فضای استاندارد قابل استفاده ضمن مجزاسازی قسمتهای مختلف محیط کار نقش بسیار مهمی در زیباسازی و استاندارد کردن محیط اداری را خواهد داشت.

در ادامه به مبلمان اداری و مزایا و معایب آن بیشتر اشاره خواهبم کرد با ما همراه باشید:

یکی دیگر از ایرادات مبلمان اداری این میباشد که هزینه هایی دارد که بر عهده مدیران میگذارند اما در حقیقت نوعی سرمایه گذاری و پس انداز برای بهبود کسب و کار و افزایش راندکان کاری پرسنل میباشد.

اگر عاقلانه و هوشمندانه هزینه شود و با کارشناسان دکوراسیون داخلی در رابطه با طراحی مبلمان و خرید آنها مشورت شود نتایج بسیار خوب ی را به همراه خواهد داشت و برای کسب و کار مورد نظر نتایج بسیار خوبی را بدنبال خواهد داشت.

طراحان مبلمان اداری سعی دارند با در نظر گرفتن فضا و حالات ادارات مبلمانی را طراحی کنند تا در عین راحتی و زیبایی با دکوراسیون اداره نیز تطابق داشته باشند و راحنی افرادی که از آن استفاده میکنند را فراهم کند تا افراد از استفاده از آن لذت کافی را ببرند.

کاربرد مبلمان اداری

کاربرد مبلمان اداری

مبلمان اداری اگر چه از نظر برخی برای شرکت ها و سازمانها استفاده می شود، اما در برخی مکانهای عمومی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت

مبلمان اداری در مکانهای عمومی مثل بانک، فرودگاه  و یا آموزشگاه شامل موارد محتلف و زیادی میشود همانند میز و صندلی ها، میز مدیریتی، میز کنفرانس، پارتیشن ها، کانتر ها، قفسه ها و  ویترین های فروشگاهی و فایل های اداری.

استانداردسازی محیط نه‌ تنها بر ارزش کاربری آن می‌افزاید، بلکه باعث می‌شود تا راندمان کاری پرسنل با توجه به طولانی بودن ساعات حضور آن‌ها در دفتر نیز افزایش یابد.

این افزایش راندمان سلامتی روح و جسم کارمندان را با توجه به نوع مبلمان اداری به کار برده شده در دفتر کار تضمین می‌کند وباعث رضایت آنها خواهد شد.

همواره میتوانید جهت مشاوره برای خرید مبلمان اداری و یا انواع محصولات ما با راههای ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید و یا همچنین به شما پیشنهاد میکنیم برای خرید مبلمان اداری خود از صفحه محصولات ما که در زیر لینک آنرا برای شما قرار داده ایم در سایت ما دیدن فرمایید.

 

5/5 (1 Review)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
پشتیبانی تلگرام پشتیبانی واتساپ